Pænt årsregnskab danner solidt afsæt for 2020-målsætning

30. april 2020Vores årsregnskab for 2019 er ude, og det giver anledning til at kigge både indad og fremad.

Det netop offentliggjorte regnskab viser, at vi kom ud af 2019 med et overskud på 10 millioner kroner før skat, en lille stigning i forhold til året forinden. Resultatet betyder, at Magnus Kjøller Holding nu har en egenkapital på 237 millioner kroner. Alt i alt et ganske tilfredsstillende resultat, som giver os et solidt fundament for 2020.

På trods af COVID-19-krisen og dens uafviselige udfordringer er vores målsætning for 2020 klar: Vi vil i år investere i 10 nye selskaber, både startups og etablerede virksomheder, som vi aktivt kan hjælpe med at vækste. Indtil videre er porteføljen blevet udvidet med den globale it-distributør Vikings Tech Group og Filpera, som hjælper gældsramte filippinere med at blive gældfri, samt endnu et par projekter, som vi forventer snart at kunne annoncere.

Med et bæredygtigt økonomisk og forretningsmæssigt fundament, baseret på investeringer i 20 sunde porteføljeselskaber samt den fulde overtagelse af Kjøller Ejendomme i februar i år, føler vi os således særdeles godt rustet til fremtiden og tror på et stærkt investeringsår med nye spændende og profitable investeringsprojekter og vækstinitiativer.

Læs mere om vores portefølje her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev