NemBilvask tager første spadestik til nyt center hos MyGarage

30. april 2020Bilvask med garanteret høj service og fokus på miljøet til konkurrencedygtige priser. Det er konceptet hos vores porteføljeselskab NemBilvask.

Vi øjnede et klart potentiale bag konceptet og investerede i NemBilvask på et tidspunkt, hvor selskabet endnu kun havde to vaskestationer. Investeringen skulle bidrage til at indfri ambitionen om at udbrede konceptet til hele landet. Helt specifikt var målet at etablere NemBilvask i 25 danske byer i løbet af få år.

Med adm. direktør Martin Kirkemann Fisker i spidsen er selskabet allerede i fuld gang med at realisere den ambitiøse målsætning om at blive danske bilejeres foretrukne - og landets førende - kæde af vaskehaller. NemBilvask har på nuværende tidspunkt vaskestationer i fire danske byer, og fem nye lokationer er på tegnebrættet for de næste måneder.

En af disse er et spændende projekt hos luksusbilhuset MyGarage i Vejle. Projektet er tegnet af RAVN Arkitektur og kommer til at indeholde tre vaskehaller og fire puslepladser. NemBilvask har allerede fokus på kundeoplevelsen fra start til slut, og dette bliver uden tvivl også tilfældet for det nye center hos det eksklusive MyGarage.

Første spadestik tages i næste uge, og centeret forventes klar til åbning i løbet af sommeren. Vi ser frem til at følge projektets udvikling og glæder os over at være en del af NemBilvasks vækstrejse.

Læs mere om casen her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev