Betterbooqr drejer nøglen om som konsekvens af COVID-19

23. april 2020Alt imens Danmark langsomt lukker op, og hverdagen så småt vender tilbage, står det klart, at COVID-19-perioden vil have haft vidtrækkende konsekvenser for en lang række fag og virksomheder.

Rejsebranchen er en af de brancher, der er hårdt ramt af krisen, og som man har kunnet læse i pressen de seneste dage, får det nu også konsekvenser for vores porteføljeselskab Betterbooqr, som siden 2013 har bygget bro mellem hoteller og hotelgæster via dealsites og loyalitetsprogrammer i mere end 35 lande.

Som de fleste andre startup-virksomheder har Betterbooqr oplevet både medgang og modgang, siden drømmen blev til virkelighed for syv år siden. Og netop sådan er det jo som oftest som nystartet virksomhed; man støder på udfordringer, lærer af dem og kommer styrket ud på den anden side. Men når verden pludselig lukker ned, og hoteller verden over tvinges til at lukke dørene, helt bogstaveligt og på ubestemt tid, bliver det uhyre vanskeligt at drive en virksomhed, hvis levebrød er funderet på hotelbookinger alene.

Et indtog på det kinesiske marked var oprindeligt stifteren Nicolaj Munchs helt store fokus for 2020, en ambition, der bl.a. blev hjulpet på vej af en investering fra Magnus Kjøller Holding. Sådan kommer det desværre ikke til at gå. Uden snarlig udsigt til fornyet aktivitet eller omsætning og mødt af krav om refundering af de seneste måneders bookinger er virksomheden nu tvunget til at dreje nøglen om som konsekvens af COVID-19.

Med Betterbooqr så vi et potentiale, som vi troede på og derfor investerede i. Tingene går imidlertid ikke altid som forventet. Vi har dyb respekt og sympati for Nicolaj Munch og hele teamet bag Betterbooqr og alt det, de har opnået i virksomhedens levetid og sender samtidig et stort skulderklap til alle andre selvstændige og iværksættere, som i disse dage kæmper lidt ekstra for at holde hovedet oven vande.

Læs mere om casen her

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev