Arbejdsgiverbetalt Fitness

Pay-as-you-go firmaaftale for arbejdsgiverbetalt fitness.

Firmaaftale på fitness på en pay-as-you-go model

Vores portføljeselskab Power House har lanceret et nyt produkt rettet mod arbejdsgivere der ønsker at give deres medarbejdere adgang til arbejdsgiverbetalt fitness.

Modsat tradtionelle modeller, hvor arbejdsgiveren betaler et fast abonnement for hver medarbejder, tilbyder Power House nu arbejdsgivere, kun at betale for de medarbejdere der rent faktisk anvender medlemskabet.

Det er en pay-as-you go model hvor virksomheden månedligt faktureres for medarbejdere der har “checket ind” i fitness centeret. Hvert check-in koster et fast beløb, og man betaler derfor kun per besøg, fremfor et fast månedligt abonnement, der sandsynligvis ikke anvendes af alle medarbejdere der får det tilbudt. Det synes Power House er mest fair, når man nuegnang ønsker at investere i sine medarbejderes sundhed.Eksempel: Hvis virksomheden har 50 medarbejdere og indgår en firmaaftae om arbejdsgiverbetalt fitness, så udstedes 50 medarbejder kort. Der er ingen startgebyr eller fast abonnementspris. Hver måned modtager selskabet en faktura med antallet af checkins, holdt op imod den aftalte check-in pris.

Check-in data er annonymiseret så arbejdsgiver ikke kan overvåge hvilke medarbejdere der går i fitness og hvornår.

Power House er en fitnesskæde Kjøller investerede i, i 2022. Virksomheden har i øjeblikket centre på følgende lokationer:


Power House planlægger åbning af flere centre både i år og i 2025 og 2026.

Hvis du er medarbejder og ønsker din arbejdsgiver at indgå en aftale med Power House, skal du være velkommen til at dele denne side.

Hvis du er arbejdsgiver og ønsker at indgå en aftale med Power House, så udfyld formularen forneden og de vil kontakte dig hurtigst muligt med henblik på at etablere en virksomhedsaftale så I kan tilbyde fitness medlemskab til alle jeres medarbejdere på en attraktiv model: