3manager

Tilbage i 2012 fik Kjøller A/S øje for det store potentiale og det stærke hold bag 3manager og besluttede sig for at foretage en investering i virksomheden.

3manager hjælper virksomheder og organisationer med at reducere deres printerudgifter. Siden virksomheden blev oprettet i 2009 er der blevet ekspanderet til flere lande herunder Mexico, Australien og Indien og kundebasen har bredt sig til mere end 21.000 virksomheder.

Kun en ud af fem virksomheder har et klart overblik over, hvor mange penge der bliver brugt på at printe og scanne. 3managers software skaber overblik ved at analysere netværkstrafik fra printere og scannere og kan hurtigt identificere en organisations printer-enheder og hvordan de bliver udnyttet.

Derudover leverer 3manager brugervenlige produkter og effektiviserer normalt tidskrævende opgaver. For eksempel kan kunder med blot ét scan fra deres smartphone rapportere eventuelle problemer med printeren via et QR-kodesystem.

Slutresultatet er et solidt overblik og anbefaling til, hvordan virksomheden ved hjælp af forholdsvis enkle optimeringer (som fx omplacering af enheder) kan spare mange penge, tid, samt skåne miljøet ved at udnytte deres enheder bedre.



Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev

Om investeringen

Investerede i 2012.

Stiftere

Henrik Lundsholm

Hjemmeside

3manager.com

Social media