3 hurtige til teamet

22. februar 2023Vi har mødt vores Portfolio Manager, Søren Bay, til en snak om den aktuelle status samt fremtidsplanerne for vores ejendomsforretning, Kjøller Ejendomme A/S.

Som vi kunne melde ud først på året, står Kjøller Ejendommes nye boligområde på Jernaldervej i Nørresundby nu færdigbygget, og de nye lejere er flyttet ind.

Hvordan er den første tid på Jernaldervej forløbet?

- Perioden efter overtagelse af boligerne medio december 2022 er forløbet med stor tilfredsstillelse. Selvom der i forbindelse med overtagelse af nye projekter ofte er mindre opstartsproblemer, så er det vores generelle indtryk, at lejerne er tilfredse med deres nye boliger - både hvad angår kvaliteten af boligerne, men særligt også den centrale placering i Nørresundby, lyder det fra Søren Bay.

- Den høje interesse for boligerne mærkede vi allerede inden opstart af udlejningsprocessen. Det var derfor også en stor glæde at se, at stort set alle boliger blev udlejet ved første åbent hus, som blev afholdt i samarbejde med Lejeboligmægleren.

- Vi ser nu frem til foråret, hvor vi kan få styr på den sidste del af beplantningen, således at vores lejere kan nyde de grønne områder til sommer.Hvad er dine fokusområder på kontoret for tiden?

- I tillæg til driftsrelaterede opgaver, som er særligt tilstedeværende i perioder efter overtagelsen af nye projekter, så er det største fokusområde på nuværende tidspunkt at identificere nye projekter, som lever op til vores krav til kvalitet og placering. Vi har fokus på både eksisterende byggeri og nybyg, men det er særligt sidstnævnte, vi har haft succes med de seneste år, siger Søren Bay.

- Dette skyldes bl.a., at vi ved nybyg selv har indflydelse på udformningen af projektet, herunder krav til boligstørrelser, placering og byggekvalitet. Meget af min tid går derfor med at finde nye attraktive byggegrunde, som vi kan købe og udvikle i overensstemmelse med vores strategi.

Kan du fortælle mere om fremtidsplanerne og visionerne for Kjøller Ejendomme A/S?

- Glade og tilfredse lejere er fortsat vores ultimative mål. Dette opnår vi dels gennem den høje drifts- og byggekvalitet, som afspejler sig i vores eksisterende ejendomme, men særligt også ved at gøre vores boliger tilgængelige for endnu flere nye lejere.

- På trods af et ustabilt rentemiljø og høje priser på materialer er det fortsat vores klare vision at udvide porteføljen fremadrettet og tilbyde kvalitetsboliger til fornuftige priser.

- Dels i Aalborg og omegn, hvor vi inden længe begynder opførelsen af nye boliger på Fenris Allé i Svenstrup, men særligt også med en appetit på byer langs E45-motorvejen. Vi forsøger kontinuerligt at finde nye attraktive grunde, som vi kan købe og efterfølgende udvikle, slutter Søren Bay.

Kjøller Ejendomme A/S udvikler og investerer i udlejningsejendomme, primært i Aalborg og omegn, med en portefølje på over en halv milliard kr.

Læs mere om Kjøller Ejendomme A/S

Hold dig opdateret - Tilmeld nyhedsbrev
t>